alarminstallaties

Een goede alarminstallatie werkt preventief omdat inbrekers bij voorkeur kiezen voor niet beveiligde panden. Wij geven u de zekerheid dat als er wordt ingebroken u direct hiervan op de hoogte wordt gesteld en de meldkamer actie kan ondernemen.
Samen met u maken wij een beveiligingsplan dat voldoet aan de wettelijke gestelde eisen. Na installatie ontvangt u een beveiligingscertificaat dat u kunt tonen aan de verzekeringsmaatschappij.
Bij Ait Electra kunt u ook terecht voor een vrijblijvend beveiligingsadvies. Wij komen graag langs om te inventariseren welke beveiligingsoplossingen voor u het meest geschikt zijn.

Camera

Uw extra paar ogen
Met een camerabeveiligingssysteem houdt u zowel in als om het pand toezicht. Cameratoezicht verhoogt het gevoel van veiligheid en er gaat een preventieve werking van uit. De camera’s worden geplaatst op die locaties die het meest risicovol zijn.
Een camera systeem kunt u aanwenden voor observatie, het bekijken van de beelden op het moment van gebeurtenis en indien nodig kunt u de beelden gebruiken als bewijsmateriaal.