Ait Electra Elektrotechniek installatie

Welkom bij Ait Electra Installaties Ait Electra installatie is actief in de regio Noord-Holland op het gebied van elektrotechnische installatie kracht, licht, data- en Telecom -,beveiliging- en brandbeveiliging –installaties voor particulieren, bedrijven, aannemers, architecten en overige bedrijven. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden volgens de Normen . Wij staan dagelijks garant voor uw grote en kleine opdrachte                  Neem direct contact met ons op om uw vraag te stellen en/of een offerte aan te vragen!

Alarminstallaties

Een goede alarminstallatie werkt preventief omdat inbrekers bij voorkeur kiezen voor niet beveiligde panden. Samen met u maken wij een beveiligingsplan dat voldoet aan de wettelijke gestelde eisen. Bij Ait Electra installatie kunt u ook terecht voor een vrijblijvend beveiligingsadvies. Wij komen graag langs om te inventariseren welke beveiligingsoplossingen voor u het meest geschikt zijn. Bedrijven kunnen onze Inhuur als : Projecteren van inbraaksysteem  (TBV) Onderhoudsdeskundige van inbraak systeem  ( Galaxy) Storing in Beveiligingsystemen.   Graag maken wij een afspraak met u om uw wensen en onze dienstverlening op elkaar af te stemmen.

Brandmeldinstallatie

onafhankelijk advies inzake brandveiligheid waarbij toetsing van de bestaande situatie dan wel de nieuw/verbouw situatie plaatsvindt aan de wettelijke kaders. Tevens toetsing naar aanleiding begeleiden gehele proces van aanbesteding tot opleveren gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallatie of onderdelen hiervan. Controleren van Programma’s van Eisen brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. projecteren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties op plattegrondtekening of controle daarvan. Opleidingen: opleiden en begeleiden van personeel tot beheerder brandmeldinstallatie; conform de NIBHV richtlijnen. Bedrijven en particulieren kunnen onze Inhuur als : Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties (PD BMI) Onderhoudsdeskundige Brandmeldi-nstallaties ( Siemens,Esser en Protec) systemen Beheerder Branmeld-installaties. Storingen in de brandmeld-installaties   Uitraad voor uw storingen en dringende zaken 24uur/7dagen per week.